Behandlingar

Behandlingar

Behandlingar

Injektioner

Vårt kunniga team av experter på Sculpture Aesthetic är dedikerade att hjälpa dig att nå dina skönhetsmål. Vi kombinerar vår expertis och erfarenhet för att skapa skräddarsydda behandlingsplaner som passar just dina behov. Med vårt engagemang och professionella tillvägagångssätt strävar vi alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet, samtidigt som vi sätter din säkerhet och trygghet i fokus.

Välj behandling Läs mer

Botox

Botox är ett muskelavslappnande ämne som injiceras med en mycket tunn nål i den underliggande muskulaturen och är en av världens vanligaste medicinska behandlingar mot rynkor och fina linjer.

Resultatet är att linjer och rynkor som skapats på grund av ansiktets rörelser, ålder mm. blir mindre synliga och i de flesta behandlingar försvinner helt.
Behandlingen är smärtfri och resultatet syns efter ett par dagar, men för att utvärdera resultatet brukar vi rekommendera att man väntar 10-14 dagar. Effekten håller i sig upp till 3-6 månader.

På Sculpture Aesthetic ingår ett kostnadsfritt återbesök, tidigast 10 dagar efter behandlingen och senast 16 dagar efter behandlingen för utvärdering och eventuell touch up om nödvändigt.

 

Fillers

Fillers som används inom estetiken är baserade på hyaluronsyra, ett ämne som naturligt finns i kroppens egna vävnad. Genom att injicera en kontrollerad mängd filler i läpparna, kinden, hakan, käklinjen, nasolabialvecken eller i näsan kan man öka volymen, definiera konturer, framhäva och återfukta.
Tillsammans med våra legitimerade behandlare kommer ni fram till vad som passar just dig. Vi arbetar bara med marknadens bästa produkter.

 

PRP

PRP (Platelet Rich Plasma eller blodplättrik plasma), även kallad vampyrbehandling.
PRP är en naturlig och enkel behandling mot håravfall och tunnhårighet. Behandlingen innebär att plasma med tillväxtfaktorer ur ditt egna blod injiceras i hårbotten och stimulerar därmed hårtillväxten.
PRP går även bra att göra som en skinbooster i ansiktet, halsen, dekolletage och händer. PRP är en bioföryngrande cellteknik som genom tillväxtfaktorer i våra blodplättar stimulerar hudens cellföryngring och produktion av kollagen och elastin. Reducerar mörka ringar, fina linjer och hudskador. PRP ger även ett lyster och kan utföras året om.

En behandling som passar gravida och ammande.

Boka tid
Boka tid
Boka tid
Boka tid
Boka tid
Boka tid

Hudbehandlingar

Välj behandling Läs mer

PRX

PRX-T33 är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande. Den är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkan på huden. PRX-T33 ger en djupgående effekt som både ger omedelbara men även långsiktiga resultat. Behandlingen reducerar pigmentering och fina linjer, jämnar ut hudtonen, skapar djup återfuktning och lyster.
PRX-T33 går att kombinera med dermapen eller skinbooster injektioner, vilket gör att behandlingen blir mer kraftfull och ger ännu bättre resultat. Reducering av ärr, orenheter, pigment, ojämnheter och fina linjer är bara några av fördelarna med behandlingen.
PRX-T33 är nästa generations anti-age behandling! Kan göras året om.

 

DERMAPEN

Dermapen är en avancerad microneedlingbehandling, som ökar hudens naturliga produktion av kollagen. Kollagen bidrar till hudens fasthet, styrka och elasticitet.

Microneedling orsakar en kontrollerad mikroskada i huden vilket bland annat stimulerar till nybildning av kollagen. Resultatet blir en förbättring av hudens struktur som ger en hud uppstramande effekt samt ökar lyster. Microneedling kan även behandla acne ärr, hudbristningar, förstorade porer och fina linjer.

Microneedling kan med fördel kombineras med PRX-T33.

Boka tid
Boka tid
Boka tid
Boka tid
Boka tid
Boka tid

Fransar & Bryn

Välj behandling Läs mer
Boka tid
Boka tid
Boka tid

Permanent hårborttagning

Välj behandling Läs mer

Permanent hårborttagning med Elysion PRO diodlaser.

Elysion fungerar väl på alla hud och hårtyper. Detta exklusiva system fungerar genom att bibehålla en konstant temperatur på 5 ° C. Denna behandling är helt smärtfri.

Tänk på följande innan behandlingen:

– Sola inte 2 veckor före behandlingen och inte utsätta huden för stark sol efter behandlingen.
– Raka det område du vill utföra behandlingen på 2-3 dagar innan behandlingen.
– Avstå från att vaxa/plocka 5 veckor innan behandlingen.

Gör inte behandlingen om:

– Om du har haft tidigare hudtumörer
– Om du tar medicin som kan göra dig ljuskänslig
– Diabetes
– Epilepsi
– Solbränd hud eller brun utan sol
– Om du har en Keloid tendens. Dvs en känslighet som gör att du lätt får upphöjda ärr
– Tatuerad hud
– Om du tar acne medicin som t.ex Roacutan
– Hudsjukdom t.ex Vitiligo
– Gravid eller ammande
– Cancer eller om du varit friskförklarad i mindre än fem år

Det krävs vanligtvis mellan 5-10 behandlingar för att bli helt hårfri, är väldigt individuellt och olika beroende på vilket område som behandlas. Behandlingarna ska göras med ett intervall på 5-7 veckor för bäst resultat.

Boka tid
Boka tid